Den Herd naar d'n Mert Bladel

De gemeente Bladel wil de dorpskernen levendig en bruisend houden. Daar dragen voorzieningen en accommodaties, zoals Den Herd in Bladel, aan bij. Dorpslab ging aan de slag om te komen tot een toekomstplan voor de nieuw te ontwikkelen accommodatie.

De huidige Den Herd in Bladel is verouderd en voldoet niet meer aan de wensen van de gebruikers. Dorpslab ging samen met de organisaties en verenigingen uit Bladel aan de slag om een toekomstvisie voor Den Herd te ontwikkelen. Dorpslab ging in gesprek met huidige gebruikers van Den Herd, verenigingen uit Bladel en kinderen van de basisschool. Samen keken we door een andere bril naar de toekomst van Den Herd. Dat heeft een visie opgeleverd waarin functies en activiteiten in Bladel centraal staan, die een plek krijgen in Den Herd. Den Herd als beleefcentrum van Bladel; een huis van de toekomst voor iedereen.

“Onze droom voor Bladel is een prettige samenleving voor jong en oud. Hierin ligt een rol voor Den Herd als gemeenschapshuis: samenbrengen”.
Voorzitter Scouting St. Willibrord